dimarts, 15 de juny del 2010

Sobre el Barça i Sandro Rosell

Si si, no heu llegit malament, avui parlaré sobre el perquè me'n alegro que hagi guanyat el senyor Rosell a les eleccions del Barça.

Peró primer de tot cal parlar del projecte Barça Parc, unes instal·lacions esportives i d'oci situades a Viladecans, en ple Delta del Llobregat.  Aquest dissabte, uns quants voluntaris de diversos grups ecologistes i de protecció del medi ambient (Depana, Ecologistes en Acció, Grup WWFBarcelona, etc.) vem fer el que es coneix com un testing de biodiversitat per la zona de 30 ha. on es preveu construir el parc, per tar de refutar la frase d'un directiu del barça, que mes o menys deia "aquella zona es un descampat sense vida, i nosaltres volem tornar-li a donar vida ... " enfi, sense comentaris. Aquí us deixo un parell de fotos i el mapa de la zona, on es preveu construir el complex. Realment no te massa sentit construir-lo aquí, ja que apart de tots els motius ecològics que hi podem trobar, per sobre estan passant constantment els avions que enlairen del aeroport del Prat.





I perque m'alegro del resultat de les eleccions? Dons perquè Sandro Rosell era un dels candidats amb menys interes en dur a terme el complex Barça Parc, i esperem que aixi sigui!

Mes informació a les següents webs:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada